MONTE KARLO: Ništa od odbrane titule, Federer bolji od Đokovića

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONTE KARLO: Ništa od odbrane titule, Federer bolji od Đokovića

Novak Đoković neće braniti titulu na Masters turniru u Monte Karlu pošto je u polufinalu izgubio od Švajcarca Rodžera Federera sa 2:0 u setovima – 7:5, 6:2.
(FOTO: AP)
Đoković je posle dve ekspresne pobede na startu turnira protiv Alberta MontanjesaPabla Karenja Buste i nešto težeg posla protiv Giljerma Garsije Lopeza, zaustavljen u novom pohodu ka trofeju na prestižnom turniru, gde je branio maksimalnih 1.000 ATP bodova.
Bila je ovo 18. pobeda Federera nad Đokovićem u njihovom 34. međusobnom okršaju.
Drugi reket sveta igrao je ravnopravno protiv Federera najvećim delom prvog seta, imao i dve set lopte, ali je bilo primetno da kuburi sa povredom zgloba desne ruke, zbog čega nije bio u prepoznatljivom izdanju.
Švajcarac je brejkom poveo u setovima, da bi u nastavku sasvim preuzeo inicijativu, ponajviše zbog povrede protivnika.
Titula u Monte Karlu pripašće jednom od dvojice Švajcaraca pošto je u prvom polufinalnom meču Stanislas Vavrinka pobedio Španca Davida Ferera sa 6:1, 7:6 (7:3).
Turnir se igra za ukupan nagradni fond od 3,45 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković bez odbrane titule u Monte Karlu, poraz od Federera

Izvor: Politika, 19.Apr.2014

 MONTE KARLO - Najbolji srpski teniser Novak Đoković neće braniti titulu na masters turniru u Monte Karlu pošto je u polufinalu izgubio od Švajcarca Rodžera Federera sa 2:0 u setovima - 7:5, 6:2...Đoković je posle dve ekspresne pobede na startu turnira protiv Alberta Montanjesa i Pabla Karenja...

Nastavak na Politika...

Vavrinka osvojio titulu u Monte Karlu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2014, 18:44

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka osvojio je danas turnir masters serije u Monte Karlu, pošto je u finalu savladao zemljaka Rodžera Federera sa 4:6, 7:6 (7:5), 6:2.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.