MONTE KARLO: Federer izbacio Congu, “smeši” mu se Đoković

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONTE KARLO: Federer izbacio Congu, “smeši” mu se Đoković

Švajcarac Rodžer Federer plasirao se u polufinale turnira u Monte Karlu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Francuza Žo–Vilfreda Congu sa 2:1 u setovima 2:6, 7:6, 6:1.
(FOTO: AP)
Federer je u njihovom 15. međusobnom duelu za dva sata i 26 minuta igre došao do 11. pobede.
Conga je prvi set dobio relativno lako, oduzeo je Švajcarcu dva servisa i pritom spasio tri brejk lopte.
U drugom setu Federer je sve vreme pritiskao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << servis Francuza, imao je čak devet brejk lopti, ali je Conga svaku od njih spasio, pa je taj period igre okončan posle taj–brejka.
Odlučujući gem drugog seta pripao je Švajcarcu rezultatom 8:6, koji je četiri puta oduzeo servis Congi, dok je njemu to triput pošlo za rukom.
Poslednji set u potpunosti je pripao Federeru, koji je dvaput oduzeo servis Francuzu.
Federer će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela između sprskog tenisera Novaka Đokovića i Španca Giljerma Garsije Lopesa.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Povreda i Federer jači od Đokovića!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2014, 17:55

Rodžer Federer iskoristio povredu zgloba Novaka Đokovića (7:5, 6:2) i poveo sa 18:16 u međusobnim susretima. ..Novak Đoković  ..Povreda je bila jača od Novaka Đokovića! Sa bandažiranim zglobom srpski teniser je bio na pragu osvajanja prvog seta, vodio je sa 5:4 i imao 40:15 na protivnikov...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.