MONFIS JE DISKVALIFIKOVAN SA TURNIRA: Francuz OBJASNIO šta se desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 12:46

MONFIS JE DISKVALIFIKOVAN SA TURNIRA: Francuz OBJASNIO šta se desilo

Zamenio ga je zemljak.

Francuski teniser, Gael Monfis diskvalifikovan je sa turnira u Oslu, nakon prilično čudnog incidenta.

Kako su objasnili členici turnira, Gael je tokom jedne šale u svlačionici povredio supervizora turnira, zbog čega je morao biti diskvalifikovan.

Sada je oglasio i sam teniser, i objasnio šta se zapravo desilo.

- Želim svima da kažem šta se desilo u u Oslu. Prema direktnom saopštenju UTS-a, sa moje strane nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zlobe ili negativnosti. Nema zlostavljanja, nema nasilja. Međutim, dok smo se šalili u svlačionici, Stefan je nažalost povređen. Nikada mi nije bila namera da ga povredim ili mu nanesem štetu i na sreću Stefan to zna. Ljudi koji me poznaju znaju da to nije u mojoj prirodi. Stefan i ja smo se rukovali i krenuli dalje. Diskvalifikacija čini da izgleda kao da je bilo problema ili svađe iza scene, ali zapravo nije bilo, ovo je bila nesreća i ništa više - napisao je Monfis.

I want to tell everyone what happened at UTS in Oslo. As per the release from UTS directly, there was no malice or negativity on my part. No abuse, no violence.

However, whilst joking around in the locker room, Stephane was unfortunately hurt. It was never my intention to hurt…

— Gael Monfils (@Gael_Monfils) February 10, 2024

Gaela Monfisa je na turniru zamenio zemljak Luka Puj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.