MONDO: Zvezda u Finskoj, ali VEST DANA stiže iz Italije

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO: Zvezda u Finskoj, ali VEST DANA stiže iz Italije

Naš reporter iz Helsinkija javio je vest koja nema veze sa utakmicom, ali koja će SVAKAKO zanimati zvezdaše.

/Od reportera MONDA iz Helsinkija/

Zatišje u dovođenju igrača ovog leta, Crvena zvezda bi mogla da prekine transferom koji će izazvati ozbiljnu detonaciju u zvezdaškoj javnosti ukoliko se realizuje!

Na "Marakani" planiraju da iz Đenove vrate Darka Lazovića, saznaje MONDO, a čitav posao trebalo bi da bude realizovan u naredna dva dana, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << po povratku crveno-belih iz Finske, gde u sredu od 18 časova (prenos na TV Arena Sport 1) igraju protiv Helsinkija za plasman u treće kolo kvalifikacija Lige šampiona.

Prvi meč Zvezda je dobila 2:0.

ZVEZDA U FINSKOJ: NEMA SPAVANJA PRE PONOĆI

Povratak Lazovića mogla bi da pokvari jedino neka konkretna ponuda iz Italije, ali samo ukoliko stigne u narednih 48 sati.

Njemu je po završetku prošle sezone istekao ugovor, tako da bi u Zvezdu došao kao slobodan igrač.

Po pisanju italijanskih medija za Lazovića se interesovao Lacio, ali je prednost u pregovorima imala Đenova. Kako trenutno stoje stvari, poziv Zvezde sve to je potisnuo u drugi plan.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.