Izvor: Mondo, 04.Sep.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO: Zeman ide, stižu Ivić i trener

Privremeno rukovodstvo FK Crvena zvezda održalo je u sredu odvojene sastanke sa trenerom Zdenjekom Zemanom i igračima. MONDO nezvanično saznaje da je to bio prvi, ali i verovatno poslednji sastanak Dan Tane i Zdenjeka Zemana, jer bi u naredna 72 sata sponzori Crvene zvezde trebalo da pronadju 'rupu' u ugovoru češkog trenera na osnovu koje bi bila prekinuta saradnja i izbegnuto plaćanje milion evra.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Papir tera Zemana

Izvor: Kurir, 05.Sep.2008, 06:37

Čelnici Crvene zvezde spremaju šut kartu za trenera Zdenjeka Zemana. Nije tajna da je bivše, ali i sadašnje rukovodstvo nezadovoljno radom i rezultatima vremešnog češkog trenera. Planiraju da iskoriste pravnu začkoljicu, odnosno činjenicu da Zdenjek Zeman nema potrebnu PRO licencu da bi vodio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.