MONDO FILM: NIKADA NEĆEŠ HODATI SAM

Izvor: Mondo, 05.Nov.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO FILM: NIKADA NEĆEŠ HODATI SAM

Kako izgleda navijati za klub koji najverovatnije nikada nećeš gledati uživo? Ovo je priča o navijačima čija se pesma ne čuje na stadionu, ali koji zbog toga nisu prestali da je pevaju.



Izvor: MONDO

Kako se bira klub?

Neki su tvoji od rođenja, sa majčinim mlekom i očevom rukom koja te prvi put odvela na stadion.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Za neke si se odlučio sa prvim neverovatnim golom nekog neverovatnog Maradone, koji se možda zvao i Dejan Savićević, ili neverovatnim gestom fudbalera koji je on napravio pred tobom, makar ti u tom trenutku sedeo pred televizorom, makar ne umeo ni da mu izgovoriš ime.

Možda je podigao ruku da kaže kako nad njim nije napravljen penal, da insistira da ga sudija poništi. Možda je pomerao noge, levo-desno, kao špagete, dok je branio penale u finalu Lige šampiona.

Možda nije tvoje da pronađeš ljubav, možda ljubav pronađe tebe.

Kako se, dakle, bira klub?

FK Liverpul voli 580 miliona ljudi širom sveta. Neki od njih žive i na prostorima bivše Jugoslavije.

Ovo je njihova priča.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.