MONDO: ALIvodić u Voši, ALI...

Izvor: Mondo, 22.Jan.2015, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO: ALIvodić u Voši, ALI...

Alivodiću je istekao ugovor sa Vojvodinom, pominjao se prelazak u Partizan, a merkao je i druge ponude, ali se onda neočekivano vratio u Novi Sad. Međutim...

Foto: MN Press

Vojvodina je odrađivala još jedan trening uoči odlaska na pripreme u Belek, kada se u četvrtak pojavilo dobro poznato lice - Enver Alivodić.

Jedan od najboljih igrača Superlige, koji je po isteku ugovora sa Vojvodinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << samostalno trenirao u Novom Pazaru i navodno čekao ponudu Partizana, vratio se svome jatu.

Voša je saopštila da su pregovori Alivodića i rukovodstva kluba ponovo aktuelizovani i da će njihov ishod biti poznat najkasnije u toku sutrašnjeg dana.

Međutim, MONDO iz pouzdanih izvora saznaje da je Alivodić trenutno, samo, priključen treninzima Voše i da to ne znači da će i zaigrati u crveno-belom dresu na proleće, odnosno potpisati produžetak ugovora. Alivodić i dalje pred sobom ima nekoliko ponuda, o kojima će odlučivati narednih dana.

Preneto nam je da su i dalje brojne opcije u igri, pa i ostanak u Vojvodini.

Osim Alivodića, taboru "lala" priključila su se dvojica novajlija. Doskorašnji desni bek OFK Beograda Jovica Vasilić potpisao je ugovor sa Vojvodinom na dve i po godine, a novi član kluba iz Novog Sada postao i Dragan Karanov, donedavno igrač Proletera iz Zrenjanina.

Mladi igrač, koji se nalazi na širem spisku kandidata reprezentacije Srbije do 19 godina, parafirao je trogodišnji ugovor.

Vojvodina na pripreme u Belek putuje 25. januara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.