MONAKO POTVRDIO: Saša Obradović NAPUŠTA Kneževinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 21:44

MONAKO POTVRDIO: Saša Obradović NAPUŠTA Kneževinu

Definitivno.

Danima unazad najavljivano je će Saša Obradović preuzeti šampiona Srbije i ABA lige Crvenu zvezdu. Danas je ozvaničen odlazak Dragana Šakote, a zvanično je potvrđen i dolazak Saše Obradovića na klupu crveno-belih.

Istina, ne direktno od kluba sa Malog Kalemegdana, već od njegovog dosadašnjeg kluba Monaka koji se u vidu saopštenja oprostio od Obradovića i rekao da "odlazi u klub u kojem je već legenda kao igrač".

U Kneževini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se zahvalili proslavljenom jugoslovenskom reprezentativcu se na svemu što je uradio za francuski klub.

🔄 @SasaObradovic69 rejoint le club de l’Etoile Rouge de Rouge (@kkcrvenazvezda), où il a écrit sa légende en tant que joueur. L’ASM Basket tient à remercier très spécialement coach Saša pour tout ce qu’il a apporté au club. 🥰

📄 Le communiqué 👇

👉 https://t.co/32Ru6Venpf pic.twitter.com/ZO3Yrjg8rv

— AS Monaco Basket (@ASMonaco_Basket) June 8, 2020

Očekuje se uskoro i potvrda od Crvene zvezde o dolasku Saše Obradovića na klupu srpskog predstavnika u Evroligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska biciklistkinja Leticija Paternoster.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.