MONAKO KAO REAL: Kneževi smanjili broj ulaznica za navijače Makabija

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 14:53

MONAKO KAO REAL: Kneževi smanjili broj ulaznica za navijače Makabija

Ponos Izraela dobiće samo 150 karata.

Čelnici Monaka smanjili su broj gostujućih ulaznica sa 600 na 150 za navijače Makabija u meču koji će u sredu uveče u Monte Karlu od 20 časova odlučivati ko će se plasirati na Fajnal for Evrolige u Kaunas.

Odluka je doneta posle sastanka Saveta bezbednosti Kneževine Monako, preneli su francuski mediji. Kao glavni razlog za odluku navodi se nemiri koje su izazivali navijači Makabija tokom prve dve utakmice serije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Savet bezbednosti je naveo brojne sukobe između navijača Makabija i pristalica Monaka, pa je odlučeno da se drastično smanji broj fanova "ponosa Izraela" u dvorani Gaston Medesen čiji je kapacitet 4.600 mesta.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.