MOMENAT KOJI JE SVE OKRENUO: Za Filipovskog nema dileme, pružio uvid u GLAVNI RAZLOG PORAZA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 22:08

MOMENAT KOJI JE SVE OKRENUO: Za Filipovskog nema dileme, pružio uvid u GLAVNI RAZLOG PORAZA

Taj nesportski faul je mnogo uticao na duel.

Partizan je doživeo i četvrti poraz na poslednjih pet utakmica, a posle neuspeha u Krasnodaru na gostovanju Lokomotivi (74:67), trener Parnog valjka analizirao je razloge ovakvog ishoda.

I na prvi pogled na statistiku jasno je da je Partizan izgubio mnogo lopti, čak 18. To nisu jedine greške koje je Parni valjak pravio.

- U prvom poluvremenu smo imali previše izgubljenih lopti i nismo igrali dovoljno pametno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U trećoj četvrtini smo počeli da igramo onako kako smo se i pripremili, počeli smo da delimo loptu i igramo timsku košarku i imali smo dobar rezultat sve do 20 sekundi pre kraja četvrtine. Napravili su seriju 5:0 uz pomoć dosuđenog nesportskog faula. Za današnju pobedu nam je bilo neophodno više raspoloženih igrača, a nismo ih imali dovoljno - rekao je Filipovski.

#KKPartizan #7DAYSEuroCup pic.twitter.com/cssiufJchC

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) January 27, 2021

Siti je prvi na tabeli, a Junajted večeras (21.15) ima priliku da ga prestigne pošto na Old Traford dolazi Šefild Junajted koji je poslednji na tabeli i u vrlo lošoj je formi. Kvota na keca je 1,30, a na kombinazziju 1&3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Šefild Junajted.

Bek Partizana, Markus Pejdž, istakao je da je razliku na ovoj utakmici napravilo nekoliko minuta tokom drugog poluvremena.

- Ovo je bolan poraz, radili smo neke stvari prilično dobro, odnos u skoku je bio ujednačen. Kraford nam je pravio probleme u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu smo uspeli da održimo priključak. Stigli smo do izjednačenja u trećoj četvrtini nakon čega su oni napravili brzu seriju od pet vezanih poena kojom su okončali tu deonicu. Mislim da su razliku na ovoj utakmici napravila dva-tri minuta u drugom poluvremenu u kojima su oni pogađali šuteve, a mi nismo uspeli da pogodimo sa suprotne strane - rekao je Pejdž.

Partizan sada kao i Lokomotiva i Trento ima skor 1-2. Metropolitan je na 3-0.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.