”MOGLI SMO DA DOBIJEMO I NEKOG JAČEG”: Kapiten Tadić se oglasio nakon žreba za EURO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 23:30

”MOGLI SMO DA DOBIJEMO I NEKOG JAČEG”: Kapiten Tadić se oglasio nakon žreba za EURO!

Srbija saznala rivale...

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je večeras posle žreba za Evropsko prvenstvo da je Srbija izvukla "možda" i najjače selekcije iz prva dva šešira.

Srbija će na Evropskom prvenstvu naredne godine u Nemačkoj igrati u Grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, odlučeno je danas žrebom u Hamburgu.

- Iz prvog šešira smo dobili možda i najjaču reprezentaciju, Englezi su među favoritima da osvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampionat. I iz drugog šešira smo dobili verovatno najbolju selekciju, veoma kvalitetnu ekipu, sigurno su najteži rival iz tog šešira, imaju dobar timski duh - izjavio je Tadić, a prenosi FSS.

Srbija će prvi meč igrati u Gelzenkirhenu 16. juna protiv Engleske, četiri dana kasnije u Minhenu će odmeriti snage sa Slovenijom, dok će 25. juna ponovo u Minhenu igrati protiv Danske.

- I na kraju Slovenija, igrali smo protiv njih, uz svo poštovanje, mogli smo dobiti i nekog jačeg rivala. Dobro se poznajemo. Uglavnom, očekuju nas veoma interesantni dueli - rekao je Tadić.

Evropsko prvenstvo održaće se od 14. juna do 14. jula 2024. godine u Nemačkoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.