MOGAO JE NA NOVAKA U POLUFINALU: Holger Rune ispao već u prvom kolu US Opena

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 22:08

MOGAO JE NA NOVAKA U POLUFINALU: Holger Rune ispao već u prvom kolu US Opena

Norvežanina eliminisao Roberto Karbaljes Baena.

US Open počeo je izenenađenjem, a nastavio se se senzacijom. Najpre je eliminisana osam nositeljka Grkinja Marija Sakari o čemu više možete da pročitate OVDE, a a zatim je već prvog dana svoje učešće u Njujorku završio i Holger Rune!

Od mladog tenisera iz Norveške, bolji je bio Roberto Karbaljes Baena sa 3:1 u setovima (6:3, 4:6, 6:3, 6:2), i tako napravio veliko iznenađenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s obzirom na to da je Rune bio četvrti nosilac i bio projektovan da igra polufinale protiv Novak Đokovića.

Rune je samo donekle u drugom seta pokazao zašto je u samom vrhu ATP liste, dok je preostali deo meča protekao u dominaciji sjajnog Španca.

Kabaljes Baena, trenutno 63. reket planete, odigrao je izuzetan meč, posebno nakon izgubljenog drugog seta, jer je do kraja meča doslovno razbiio favorizovanog Runea.

Na kraju je slavio trijumf nakon dva sata i 42 minuta borbe i obezbedio plasman u drugo kolo.

Tamo će igrati protiv boljeg iz duela Aslan Karacev – Jirži Lehecka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.