MOĐI PLJUVAO KRASIĆA

Izvor: Kurir, 13.Jun.2010, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOĐI PLJUVAO KRASIĆA

Italijan se nameračio na Srbina! Bivši funkcioner Juventusa Lučijano Mođi kazao je da reprezentativac Srbije Miloš Krasić ne bi bio dobro pojačanje za crno-bele iz Torina jer nema šampionski mentalitet.

Italijan se nameračio na Srbina!

Bivši funkcioner Juventusa Lučijano Mođi kazao je da reprezentativac Srbije Miloš Krasić ne bi bio dobro pojačanje za crno-bele iz Torina jer nema šampionski mentalitet. On je takođe istakao da igrač CSKA samo izgledom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << liči na Pavela Nedveda, dok fudbalskim kvalitetom ne može da se poredi sa češkim internacionalcem.

- Znam ko je Krasić. On je snažan fudbaler, ali nije šampion. Mislim da Juventus treba da angažuje drugog igrača, koji ima mentalitet različit od onog koji poseduje srpski fudbaler - rekao je Mođi, i dodao:

- Poređenje sa Nedvedom mi se ne sviđa jer Krasić samo fizički liči na njega, i tu prestaje svaka sličnost. Zna se šta je Pavel Nedved uradio za klub iz Torina i koliko su ga navijači poštovali. U slučaju da Miloš dođe u Juventus, moraće mnogo da radi na sebi da bi dostigao njegov nivo. Ipak, ja se više ne pitam, tako da je konačna odluka na novoj upravi.

Bivši sportski direktor crno-belih ipak je rekao da ima veliko poverenje u sadašnju garnituru ljudi sa Andreom Anjelijem na čelu.

- Situacija u upravi se popravlja. Novi predsednik Andrea Anjeli je mlad i sposoban, ali, što je još važnije, veliki je navijač Juventusa i poznaje fudbal. Verujem da će dovesti igrače koji će klub ponovo da vrate na mesto koje mu pripada, a to je sam vrh italijanskog i evropskog fudbala - zaključio je Mođi.

Kako prenosi Tutosport, Miloš Krasić je dao reč generalnom menadžeru Juventusa Bepeu Maroti da želi da pređe samo u redove italijanskog prvoligaša.

- Dogovorili smo se, preferiram Juve u odnosu na Inter, a u Mančester siti neću. To je moja odluka, ali poslednju reč treba da da CSKA - rekao je Krasić.

Milan Nastić

Stanković lobira za Inter

Dejan Stanković, Krasićev kolega iz reprezentacije Srbije, smatra da bi plavokosi vezni igrač trebalo da pređe u Inter umesto u Juventus. Reči pohvale o Krasiću dao je i novi trener nero-azura Rafa Benitez.

- Voleo bih da Miloš dođe u Inter. Naš novi trener Benitez zainteresovan je za njega. Nadam se da još ništa nije potpisao s Juventusom. Treba nam igrač s karakterom, koji dobro igra po desnoj strani i lako prolazi protivničke igrače - smatra Stanković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.