MOĆNO, DA MOĆNIJE NE MOŽE: Novica Veličković poslao poruku PODRŠKE Pekoviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2020, 18:10

MOĆNO, DA MOĆNIJE NE MOŽE: Novica Veličković poslao poruku PODRŠKE Pekoviću!

Prijatelji zauvek.

Kapiten Partizana Novica Veličković poželeo je bivšem saigraču Nikoli Peković da ozdravi u što kraćem roku.

Nekadašnji NBA košarkaš, predsednik i igrač KK Partizan Nikola Peković ima koronu i trenutno leži u Kliničkom centru u Podgorici. Njegov zdravstveno stanje je dobro, diše samostalno, nije na respiratoru, ali se nalazi pod nadzorom lekara.

- Želim Nikoli da se oporavi što pre! On je jedan od onih igrača sa kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam ponikao u Partizanu. Sa njim sam igrao i trenirao još kad sam bio klinac. Svima koji su bolesni želim da se oporave, a njemu pogotovo. Nikola mi je prijatelj. Ozdravi što pre - rekao je Novica Veličković.

Švajcarskoj se, po svemu sudeći, drma mesto u diviziji A Lige nacija - posle dva kola ima jedan bod, a večeras (20.45) gostuje Španiji koja kod kuće nije primila gol u poslednje četiri utakmice, a dala ih je čak 20! Kvota na keca je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Švajcarska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.