MOĆNA PORUKA: Legenda CRVENO-BELIH i miljenik DELIJA još jednom je pokazao da mu je ZVEZDA u srcu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOĆNA PORUKA: Legenda CRVENO-BELIH i miljenik DELIJA još jednom je pokazao da mu je ZVEZDA u srcu! (FOTO)

Iskreno i pošteno.

Legendarni golman Crvene zvezde Zvonko Milojević, rekao je da ga je trijumf crveno-belih nad Liverpulom posebno obradovao, kao i celokupna jesenja polusezona.

"Godina na izmaku je samo mogla da se poželi. Osvojili smo titulu, igrali Ligu šampiona i ostvarili neverovatnu dominaciju ove jeseni u Super ligi. Pobeda nad slavnim Liverpulom posebno me je obradovala", istakao je čuveni Zvonko Milojević prilikom rezimea.

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/eTi252lZsf
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) December 22, 2018

Milojević je branio u Crvenoj zvezdi od 1989. godine do 1997. kada se preselio u Belgiju i igrao za Anderleht i Lokeren. U novembru 2007. godine doživeo je težak udes zbog koga je završio u kolicima, ali se uprkos tome i dalje ne predaje...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.