MNOGO RADIM... Jović uporan - Ne postoji dan odmora za mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 22:47

MNOGO RADIM... Jović uporan - "Ne postoji dan odmora za mene"

Spreman je da uspe.

Košarkaš Majami Hita i srpski reprezentativac Nikola Jović u razgovoru za američke medije rekao je da ga čudi minutaža koju ima ove sezone, ali da ga to neće demotivisati.

- Ludo je to, što ili sam starter ili ne igram uopšte. Sve mi se sviđa. Moram da učim i moram da budem spreman kada mi se ukaže prilika. Naporno radim kao i uvek. Verujem da svi vide napredak. Hoću da igram. Igranje je najvažnije, ali osećam da će sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeti sve dok oni veruju u mene i ja verujem u njih - rekao je Jović.

Uprkos svemu nastaviće da daje maksimum.

- Mnogo radim, posebno poslednjih mesec dana, poslednja dva ili tri meseca. Pre svakog šuterskog, pre svakog običnog treninga, ja sam u sali i vežbam. Ne postoji dan odmora za mene. Kada ostali imaju dan pauze, ja treniram. Posle utakmice odlazim na pomoćni teren i odradim šuterski trening. Uvek želim da primenim nešto na treningu. Moj posao je da se poboljšam i pokažem svima da mogu da igram. Naučio sam da sam osetno bolji nego što sam bio. Naučio sam da mogu da igram ovde i da sam spreman da igram - istakao je srpski krilni centar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.