MNOGIMA JE OVO PROMAKLO: Veliki ljubimac Grobara promenio imidž! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 22:42

MNOGIMA JE OVO PROMAKLO: Veliki ljubimac Grobara promenio imidž! (FOTO)

Transformacija.

Fudbaleri Partizana deklasirali su u 27. kolu Superlige Srbije ekipu Mladosti sa 5:1, a dvostruki strelac bio je Umar Sadik. I pored toga, trener Savo Milošević imao je primedbu na "ponašanje" Nigerijca, obzirom da je kod penala prigrabio loptu, ne želevši da prepusti drugom igraču da izvede najstrožu kaznu.

U svakom slučaju, crno-beli su upisali bodove, a jedan detalj sa tog meča je mnogima promakao. Naime, Bibras Natho je bio među najboljim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojedincima u timu Parnog valjka.

Međutim, navijači kluba iz Humske nisu ni primetili veliku promenu kod svog velikog ljubimca. Preciznije, iskusni vezista je tokom pauze izazvane pandemijom koronavirusa, odlučio da - presadi kosu!

Izraelcu se nije svideo prethodni imidž, pa je odlučio da promeni izgled. Iako je takav potez iznenađenje za mnoge u Srbiji, slično su učinile najveće zvezde i treneri svetskog fudbala.

Primera radi, trener Intera Antonio Konte je još kao igrač počeo da ćelavi, ali se po prelasku u trenere pojavio sa kosom do ramena.

- Konte mora da se pazi, stres može da dovede do toga da on ponovo izgubi kosu - rekao je svojevremeno legendarni Holanđanin Rud Gulit.

Isto je učinio i Vejn Runi. Proslavljeni napadač se pribojavao pre odlaska u kliniku, kako će izgledati estetska hirurgija na njegovoj glavi.

- Počeo sam da ćelavim sa 25 godina i zašto da ne? Prezadovoljan sam rezultatom! Preporučite mi neki dobar gel za kosu - našalio se tada Runi na svoj račun.

U toj grupi, koji su se pre Natha odlučili da presade kosu, nalaze se: David Silva, legendarni Dejvid Bekam...

Podsetite se na fotografijama kako je Izraelac izgledao na početku karijere u Humskoj i u poslednjem meču sa Lučancima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.