MMA SPEKTAKL U NOVOM SADU: Bogdanović i Bruks ODUŠEVILI publiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023, 17:59

MMA SPEKTAKL U NOVOM SADU: Bogdanović i Bruks ODUŠEVILI publiku

Odlična borba je viđena.

U novosadskoj hali "Spens" u petak je održana jedna od najkvalitetnijih priredbi otkad se u Srbiji praktikuju mešovite borilačke veštine (MMA).

Ovaj događaj je nastao u kopromociji organizacija SBC (Serbian Battle Championship) i Titan FC.

U glavnoj borbi Srbin Predrag Bogdanović je doživeo prvi poraz u profesionalnoj karijeri jer ga je jednoglasnom odlukom posle pet rundi savladao Amerikanc Vil Bruks, proslavljeni borac koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je svojevremeno držao i pojas promocije Belator.

Ill Will Brooks is now the Titan and SBC Welterweight champ after dominating previously undefeated Predrag Bogdanovic on his way to a 5th round TKO.

And he took this fight on 2 weeks notice. That's Brooks' 6th straight W. #TitanFC82 pic.twitter.com/E33s90WfQs

— caposa (@Grabaka_Hitman) June 2, 2023

Amerikanac je posle ove pobede osvojio šampionski pojas obe organizacije – i SBC Revenge i Titan FC. Bruks (26-5-1) je ovim trijumfom poručio da bi mogao da dobije još jednu priliku da nastupi u UFC, budući da tokom prvog mandata u organizaciji zaista nije imao lake protivnike. Između ostalih izgubio je i od Čarlsa Oliveire.

Bogdanović je prvi put u karijeri doživeo poraz – sada ima skor 14-1, ali nema sumnje da nastavlja da krči put ka samom vrhu svetskog MMA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.