MMA: Milošević protiv Mejksnera najavio trijumf

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Mar.2012, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMA: Milošević protiv Mejksnera najavio trijumf

MMA borac Nemanja Milošević boriće se protiv Lukaša Mejksnera u Slovačkoj 9. marta. Milošević će se takmičiti u gradu na zapadu ove zemlje, Nitri, i to će biti glavna borba večeri.

– Poštujem protivnika, ali pobeđujem! – kratko je najavio meč srpski borac, koji je deo priprema odradio u Švedskoj gde je imao prilike da trenira sa najboljim UFC borcem na tim prostorima Gustavsonom.
Ujedno, ovo će Miloševiću biti dobra priprema za meč koji ga očekuje u aprilu u Ljubljani kada će se oprobati protiv neporaženog Ukrajinca Sergeja Čurilova (6/0). Inače, Nemanjin skor je osam pobeda i poraz.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.