MMA: Iz groba u zatvor

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMA: Iz 'groba' u zatvor

Bivši MMA borac Čarls Rovan osuđen je zbog pljačke na kaznu zatvora u trajanju od 17 i po do 40 godina, a sve to mu je pošlo za rukom dok je bio 'mrtav'.

Amerikanac je zajedno sa svojom devojkom, koja je osuđena na 6 do 30 godina, opljačkao radnju s oružijem. Tom prilikom ranili su vlasnika radnje Ričarda Robinetea.

Sam slučaj ne bio previše čudan da devojka Roza nije mesec dana pre pljačke javila prijateljima, porodici i medijima da je američki borac poginuo u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saobraćajnoj nesreći.

Da situaciju bude još gora, Rovanovi prijatelji su organizovali humanitarne akcije kako bi pomogli njegovoj porodici.

Roza je posle hapšenja rekla da su se na takav potez odlučili kako bi pobegli od dilera droge – zbog duga od 80 hiljada dolara.

Inače, sama ideja im je pala na pamet posle gledanja emisije na "Diskaveriju".

Rovan je u MMA svetu bio poznat kao 'konzerva paradajza', jer su ga njegovi protivnici opisivali kao konzervu koju udarite, ona se prevrne i prospe se 'dosta nečeg crvenog'.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MMA: Iz 'groba' u zatvor

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Bivši MMA borac Čarls Rovan osuđen je zbog pljačke na kaznu zatvora u trajanju od 17 i po do 40 godina, a sve to mu je pošlo za rukom dok je bio 'mrtav'...Amerikanac je zajedno sa svojom devojkom, koja je osuđena na 6 do 30 godina, opljačkao radnju s oružijem. Tom prilikom ranili su vlasnika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.