Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 11:44

MM 93 ponovo operisan

Mark Markez neće voziti na Brnu predstojećeg Moto GP vikenda

Aktuelni vladar i bez sumnje najbolji "jahač" u Moto GP šampionatu, Mark Markez moraće da presedi makar još jedan vozački vikend zbog teže povrede desne ruke.

Španac je već morao da propusti Veliku nagradu Andaluzije nakon što je u prvoj trci sezone, VN Španije pao sa motora i doživeo prelom pred domaćim navijačima. Markez je odmah potom operisan, ali situacija izgleda nije tako navina, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa je i sinoć morao pod nož da bi mu izvadili netom ugrađeniu titanijumsku pločicu pošto mu je stvarala probleme. Adut Honde srećom ne trpi bolove, već je to urađeno iz predostrožnosti.

I dok se on mučio, mlada nada motociklizma, Francuz Fabio Kvartararo je na Jamahi pokupio maksimalnih 50 bodova i ako tako anstavi, teško će iko moći da ga stigne, a pogotovu Markez ako propsuti još koju trku.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.