MJ23: Dobio bih LBJ, ali Kobija...

Izvor: B92, 01.Okt.2013, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MJ23: Dobio bih LBJ, ali Kobija...

Verovatno najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan smatra da bi dobio LeBrona Džejmsa u igri '1 na 1', dok nije siguran da bi mogao i Kobija Brajanta.

Džordan je naveo nekoliko igrača sa kojima bi voleo da je mogao da igra '1 na 1', kao što su Džeri Vest, Džulijus Irving, Melo Entoni, Dvejn Vejd, Džejms i Brajant.

"Mislim da ne bih izgubio od bilo koga osim od Kobija Brajanta, jer je on ukrao svaki moj potez", rekao je Džordan na promociji popularne video igre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NBA 2K14.

Džordan je šest puta bio NBA šampion sa Čikago Bulsima, isto toliko MVP finala, pet puta sezone, tri puta All Star vikenda, a smatra se najboljim košarkašem svih vremena.

Nakon povlačenja konstantno se traži njegov naslednik, a uglavnom se tu pominju Brajant i Džejms.

Džordan je 2012. godine uz još dve NBA legende iz 80-ih godina Medžika Džonsona i Lerija Birda bio na omotu pomenute simulacije NBA lige.

LeBron Džejms, dvostruki uzastopni NBA šampion i četvorostruki MVP lige, ove godine je prvi put glavna ličnost igrice. LBJ je izjavio da mu je cilj u karijeri da bude najbolji u istoriji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MJ23: Dobio bih LBJ, ali Kobija...

Izvor: B92, 01.Okt.2013

Verovatno najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan smatra da bi dobio LeBrona Džejmsa u igri '1 na 1', dok nije siguran da bi mogao i Kobij Brajanta...Džordan je naveo brojna imena sa kojima bi voleo da je mogao da igra '1 na 1', kao što su Džeri Vest, Džulijus Irving, Karmelo Entoni, Dvejn...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.