MIlić odstranjen iz tima zbog nediscipline

Izvor: Studio B, 01.Nov.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIlić odstranjen iz tima zbog nediscipline

Vršilac dužnosti selektora rukometne reprezentacije Šrbije Dejan Perić saopštio je da golman Strahinja Milić nije otputovao za Izrael na meč kvalifikacija za prvenstvo Evrope zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja i narušavanja discipline.

"Reprezentativac Strahinja Milić odstranjen je iz reprezentacije zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja Rukometnog saveza Srbije i narušavanja discipline, dolaskom u ranim jutarnjim satima, pod dozom velike količine alkohola", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je Perić.

On je naglasio da je takvo ponašanje jednog reprezentativca Srbije nedopustivo.

"Ovakvo ponašanje je nedopustivo, jer biti deo reprezentacije Srbije zahteva poštovanje pravila, discipline i određenog ponašanja", rekao je Perić.

Reprezentativci Srbije otputovali su juče u Izrael gde ih sutra očekuje meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. u Poljskoj.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Milić: Zašto i drugi nisu kažnjeni?

Izvor: B92, 02.Nov.2014, 12:20

Srpski rukometaš Strahinja Milić rekao je da nije oteran iz reprezentacije već da je sam otišao i upitao zašto nisu kažnjeni i drugi igrači koji su bili sa njim..Vršilac dužnosti selektora Dejan Perić izjavio je da je Milić odstranjen iz reprezentacije zbog nepoštovanja kodeksa i narušavanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.