MITROVIĆEVA SUPRUGA DALA PODRŠKU ALEKSANDRU: Ovo govori više od hiljadu reči (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 18:39

MITROVIĆEVA SUPRUGA DALA PODRŠKU ALEKSANDRU: Ovo govori više od hiljadu reči (VIDEO)

Srpski heroj je bio delimično uspešan.

Aleksandar Mitrović je u meču protiv Kameruna postigao svoj 51. pogodak za Srbiju i učvrstio se na prvoj poziciji večne liste strelaca. Nažalost, imao je i stativu i još nekoliko prilika, tako da je njegov bilans mogao biti još bolji, a na kraju je Srbija odigrala samo 3:3 i samim tim lepog osećaja nema nakon meča.

Dosta je zamerki bilo na taktiku Dragana Stojkovića, pa i zbog činjenice što je Mitrogol proveo svih 90 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minuta na terenu i pored nedavne povrede, a i činjenice da mu nije išlo na utakmici onako kako smo navikli.

U svakom slučaju, našem najboljem strelcu svih vremena podršku je pružila i supraga na samoj utakmici.

Ona je okačila jedan Instagram stori sa tribina, i to baš snimak nakon Mitrovićevog pogotka. Navijači se čuju kako pevaju "Mitro's on fire".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.