Izvor: HotSport.rs, 16.Sep.2023, 15:21

MITROVIĆ ZOVE VLAHOVIĆA U ARABIJU, PA OTKRIO DA LI BI PREŠAO U SERIJU A: ‘U fudbalu se nikad ne zna!’

Da li će još jedan ‘orao’ odleteti na Bliski Istok? Reprezentativac Srbije i fudbaler Al Hilala, Aleksandar Mitrović je pričao za italijanski list Gazeta o svom boravku u Saudijsku Arabiju. Popularni ‘Mitrogol’ je istakao da bi preporučio i Vlahoviću da dođe na Bliski Istok. -Da, preporučio bih i Dušanu, ali zavisi šta hoće. U reprezentaciji smo pričali o Saudijskoj Arabiji, pitao me je kako napredujem. Ipak, ... Read more
The post MITROVIĆ ZOVE VLAHOVIĆA U ARABIJU, PA OTKRIO DA LI BI PREŠAO U SERIJU A: ‘U fudbalu se nikad ne zna!’ appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mitrović preporučio Vlahoviću da pređe u Saudijsku Arabiju

Izvor: Danas, 16.Sep.2023

Srpski fudbaler i igrač Al Hilala Aleksandar Mitrović izjavio je danas da je pozitivno iznenađen fudbalom u Saudijskoj Arabiji i otkrio da je i saigraču iz reprezentacije Dušanu Vlahoviću predložio da pređe u tu zemlju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.