MITROVIĆ POTPISUJE ZA ČELSI? Isplivale FOTKE koje mnogo otkrivaju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 09:49

MITROVIĆ POTPISUJE ZA ČELSI? Isplivale FOTKE koje mnogo otkrivaju (FOTO)

To bi bio transfer karijere...

Srpski reprezentativac i napadač Fulama Aleksandar Mitrović bio je prisutan juče na "Stamford bridžu" gde je posmatrao četvrtfinalni meč Lige šampiona između Čelsija i Real Madrida.

Napadač Fulama i reprezentacije Srbije odrađuje suspenziju zbog odgurivanja i pogrdnih reči upućenih arbitru Krisu Kavanou u duelu svog tima i Mančester junajteda u FA kupu, a slobodno vreme u utorak uveče iskoristio je da s lica mesta, zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa sinom koji je navijač Čelsija, pogleda utakmicu Lige šampiona.

On je prisustvom na "Stamford bridžu", izazvao pažnju brojnih navijača, što u klupskom šopu, što na tribinama. Pojedinci su se slikali s njim i kako tvrde, upitali ga da li bi zaigrao za Čelsi jednog dana.

Alexander Mitrovic, Chelsea mağazamızdan alışveriş yapıp Real Madrid maçımızı tribünden izledi.

Mitrovic, bir taraftarımızın sorusuna istinaden Chelsea için oynayabilmeyi umduğunu açıkladı. pic.twitter.com/Q1tC6Gab5u

— Chelsea FC Türkiye 🇹🇷 (@CFC_Turkiye) April 18, 2023

Navodno je rekao da bi i da se nada pozivu, ali potvrde tih reči ima samo putem pojedinih stranica na društvenim mrežama, te je pitanje koliko su relevantne.

Mitrovic of Fulham was at the game, he said he hoped to play for Chelsea when asked by the fan. (ChelseaPulse on Instagram) pic.twitter.com/xzl5cJRGQy

— Pys (@CFCPys) April 18, 2023

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina, supruga Aleksandra Mitrovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.