MITROVIĆ NOKAUTOM PATOSIRAO ČUVARA: Englezi ne VERUJU da je zbog OVOGA prošao bez crvenog (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 09:01

MITROVIĆ NOKAUTOM PATOSIRAO ČUVARA: Englezi ne VERUJU da je zbog OVOGA prošao bez crvenog (VIDEO)

U MMA stilu.

Pobedom nad Brentfordom (2:1) u finalu baraža za plasman u Premijer ligu sa 2:1, fudbaleri Fulama izborili su povratak u najelitniji rang.

Pažnju je skrenuo jedan momenat produžetka, a ponovo je u glavnoj ulozi, kao i prilikom asistencije kod drugog gola tima sa Krejven Kotidža bio Aleksandar Mitrović.

Najbolji strelac srpske reprezentacije ušao je u igru u 90+1. minutu. Iako je bio nespreman, odigrao je produžetke i nije birao sredstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi se borio za poziciju u šesnaestercu. Tako je u jednom momentu čuvara agresivno bacio na travu i potom se čudio kako je za ovo opomenut od sudije uz žuti karton.

Mnogi su ubeđeni da bi u Premijer ligi za ovo dobio direktan crveni i podsetili da će ga tamo čekati VAR gde se ovako nešto neće praštati. Takođe, napominje se i da je ovo viđeno pred slobodan udarac koji je doneo vođstvo Fulamu.

You might wonder how Fulham will fare in the Premier League next season, but one thing’s for sure... Aleksandar Mitrovic is in a league with VAR for the first time in his career and he’s absolutely knackered if he carries on with stuff like this. #FFC pic.twitter.com/GJglCejHRV

— Sport Social (@TheSportSocial) August 4, 2020

Ovakav potez nije neuobičajen za mečeve Čempionšipa, ali je u svakom slučaju Mitrović imao sreće i progledano mu je kroz prste. Može se reći da je napadač Orlova pregazio rivala kao brzi voz, ali u bukvalnom smislu te reči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.