MITROVIĆ DOVEO AL HILAL NA VRH TABELE: Sjajna asistencija Nejmara za novi gol Srbina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2023, 06:38

MITROVIĆ DOVEO AL HILAL NA VRH TABELE: Sjajna asistencija Nejmara za novi gol Srbina (VIDEO)

Veoma važna pobeda...

Ekipa Al Hilala iskoristila je današnji kiks Al Itihada i pobedom nad Al Šababom sa 2:0 na domaćem terenu, preuzeli prvo mesto na tabeli najače lige Saudijske Arabije posle osam odigranih kola.

Ponovo je blistao srpski napadač Aleksandar Mitrović, koji je pogotkom u 76. minutu potvrdio trijumf svoje ekipe. On je dobio loptu kao na "tacni" od Nejmara i našao se u zicer situaciji. Golman Kim mu je najpre zaustavio prvi šut, ali se lopta vratila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do Mitrovića, koji iz drugog pokušaja nije pogrešio.

⚽️ 🇸🇦 𝐆𝐎𝐀𝐋 | Al-Hilal 2-0 Al-Shabab | Aleksandar Mitrovićpic.twitter.com/UBYjDsRGYu

— FootColic ⚽️ (@FootColic) September 29, 2023

Prethodno je Kalidu Kulibali pogodio za 1:0 u 68. minutu.

Mogao je Al Hilal i ranije da slomi otpor rivala, ali je Nejmar u 37. minutu promašio penal.

Sergej Milinković-Savić odigrao je ceo meč za pobednički tim, Mitrović je u 84. minutu ustupio svoje mesto Tambaktiju.

Al Hilal je sada lider sa 20 bodova i ima bod više od aktuelnog šampiona Al Itihada i Al Tavona. Ronaldov Al Nasr je četvrti sa 18 bodova.

Gosti su na ovom meču igrali sa najjačim napadačkim adutima, starteri su bili i najbolji strelci Malkom i Al-Davsari, uz njih Mitrović i Nejmar i jednostavno tolika količina ofanzivnog potencijala morala je dati rezultat.

Sada se Mitrović izjednačio sa Malkomom i Al-Davsarijem - sva trojica imaju po šest golova.

Ono što je još važnije, ekipa je prva na tabeli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVE PO SPISKU, PO NAŠKI: Mitrović psovao kao nikad! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2023

Šta je razbesnelo srpskog golgetra...Nova utakmica, novi gol, šest utakmica isto toliko golova Aleksandra Mitrovića u dresu AL Hilala. Stavio je tačku i na pobedu svog tima protiv Al Šababa u pobedi od 2:0...Iako je ponovo bio strelac u šampionat Saudijske Arabije i samo je Kristijano Ronaldo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.