MITAR U PROBLEMU: Ovo u Saudiskoj Arabiji nije SMEO da URADI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 13:54

MITAR U PROBLEMU: Ovo u Saudiskoj Arabiji nije SMEO da URADI! (FOTO)

Čeka ga kazna.

Nije trebalo dugo Aleksandru Mitroviću da osvoji srca navijača Al Hilala. Na pet utakmica postigao je isto toliko golova i upisao jednu asistenciju. Njegova ekipa pobeđuje i nema dileme boriće se za titulu. Međutim, pojavili su se prvi problemi za srpskog golgetera. Urtadio je nešto što se u Saudijskoj Arabiji ne radi...

Naime, navijači na društvenim mrežama u Saudijskoj Arabiji "šeruju" snimak na kome je srpski reprezentativac Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mitrović navodno uhvaćen u teškom saobraćajnom prekršaju.

Nigde ne postoji potvrda, niti je poznato da se vodi postupak pred sudom ili klubom protiv Mitrovića za ovaj postupak u saobraćaju, ali fudbalski navijači veruju da se baš on našao za volanom džipa koji je snimljen kako pravi polukružno na raskrsnici u trenutku dok je na semaforu uključeno crveno svetlo!

لاعب #الهلال السعودي ميتروفيتش يقطع اشارة المرور يجب تدخل #لجنة_الانضباط_والاخلاق يتطبق عليه النظام

نتمنى ايقافه حتى يكون عبره لغيره #ايقاف_ميتروفيتش_مطلب

pic.twitter.com/SPXLpOohsT

— كل الرياضة⚽️ (@All_sports0) September 27, 2023

- Kruži snimak automobila na semaforu u Rijadu, a oni koji ga dele kažu da je automobil vozio fudbaler Mitrović - napisao je jedan od navijača.

- Mitrović prelazi crveno, Liga mora da reaguje i da se zakon primeni na njemu. Nadamo se da će ovo prestati i da će biti primer drugima - mišljenje je izvesnog Saudijca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.