MISLIO SAM DA JE BORJAN POGREŠIO, ALI ON ZNA NAJBOLJE Degenek i Milunović uglas: Mi smo tim, ginemo jedni za druge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2020, 00:57

MISLIO SAM DA JE BORJAN POGREŠIO, ALI ON ZNA NAJBOLJE Degenek i Milunović uglas: "Mi smo tim, ginemo jedni za druge!"

Velika tri boda...

Crvena zvezda nastavlja da niže uspehe u evropskim takmičenjima. Na svom stadionu Zvezda je pobedila 2:1 belgijski Gent u okviru trećeg kola Lige Evrope u grupi "L". To je drugi trijumf beogradskog kluba posle ubedljivih 5:1 u prošloj rundi protiv Slovana iz Libereca i sada ima šest bodova i izdvojila se na drugom mestu iza Hofenhajma.

Posle meča, štoperski dvojac Zvezde, Miloš Degenek i Nemanja Milunović, uglas su istakli da je ovo pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolektiva jer igraju "svi za jednog, jedan za sve".

Oni su od novinara Arene sport saznali da je Hofenhajm u drugom meču grupe "L" pobedio Slovan iz Libereca 5:0, ali su napomenuli da im je najvažnije kako oni igraju jer drže sve konce u svojim rukama.

- Nisam čuo za taj rezultat. To i nije toliko bitno. Najbitnije je da smo mi pobedili danas, gledamo svoje dvorište - započeo je Milunović, a Degenek se potom nadovezao:

- Protivnik je bio jako dobar. Pokazali smo karakter, složna smo i velika ekipa. Izgaramo do kraja. Ja čuvam njega, on mene. Svi smo tu i svi radimo svoj posao. To je jako lepo i lepo se osećamo.

Okreću se crveno-beli sledećoj utakmici - posle reprezentativne pauze sledi gostovanje Gentu, a na Marakani se već "oseća" miris evropskog proleća.

- Pozitivan rezultat mislim da nas već vodi dalje. Zato treba odmoriti sad kada je reprezentativna pauza i pripremiti se za nastavak borbe i u domaćem prvenstvu i u Evropi. Igramo svi za jednog, jedan za sve i to je najvažnije. Okrećemo se sledećoj utakmici protiv Genta u gostima. I ona Bokijeva (Milan Borjan) intervencija je bila primer toga da jedni za druge ginemo - objasnio je Milunović, a maestralnu odbranu Zvezdinog golmana prokomentarisao je potom i Degenek:

- Ja sam je video već u golu, mislio sam da je Borjan pogrešno procenio. Ali, ipak on zna najbolje i spasao nas je - zaključio je reprezentativac Australije kroz osmeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.