MISLILI SMO DA JE NEUSTRAŠIV: Rafa se UPLAŠIO, neće da igra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 07:32

MISLILI SMO DA JE NEUSTRAŠIV: Rafa se UPLAŠIO, neće da igra!

Španac u strahu.

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da ne bi igrao ako bi u ovom trenutku morao da odluči o učešću na "US openu" u Njujorku.  On je rekao da za održavanje Grend slema, ali i ostalih teniskih turnira, moraju da se ispune dva uslova, da svi dobiju uveravanja da će biti zaštićeni od virusa i da svi mogu slobodno da putuju širom sveta.

- Ako me danas pitate, danas ću reći da ne bih igrao. Za nekoliko meseci? Ne znam. Nadam se. Da. Ali moraćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još da sačekamo da dobijemo jasne informacije o tome kako će se virus razvijati i kakva će biti situacija u Njujorku za nekoliko meseci. Njujork je jedno od mesta koje je najpogodjenije korona virusom. Videćemo - rekao je Španac u video konferneciji za "Asošiejted pres".

Rafael Nadal casts doubt on tennis's return and rescheduled US Open https://t.co/NTGPWkaQRJ

— The Independent (@Independent) June 4, 2020

- Ne možemo se vratiti sve dok zdravstvena situacija ne bude potpuno bezbedna, ali i da svi igrači iz svake zemlje mogu da doputuju na turnire i da se takmiče pod bezbednim uslovima. Zaista verujem da moramo da budemo strpljivi, da budemo odgovorni. Moramo da budemo mirni i da radimo stvari na pravi način - dodao je Rafael Nadal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.