MIŠKO PRVI JAVIO: Alimpijević POTPISAO, trogodišnji ugovor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 14:47

MIŠKO PRVI JAVIO: Alimpijević POTPISAO, trogodišnji ugovor (FOTO)

Ne mora da razmišlja o budućnosti.

Nekadašnji trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević ne mora da razmišlja o budućnosti. Ostaće i dalje trener Burse, jer je potisao novi ugovor sa turskim prvoligašem i to na tri godine.

U Bursi su zadovoljni radom srpskog stručnjaka. Tim je preuzeo krajem novembra 2020. godine i uspeo da načini pomak. Trenutno je Bursa na devetom mestu Superlige Turske, Imao je potpisan ugovor do kraja sezone, ali više nema dileme, Alimpijević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostaje u ovom klubu još tri sezone. Na ovakav potez su se u Bursi odlučili kolo pre kraja prvenstva.

Vest o Alimpijevićevom  produžetku ugovora sa Bursom prvi je objavio menadžer Miško Ražnatović

Serbian coach, Dusan Alimpijevic extended his contract with Frutti Extra Bursa for 3 more seasons!#BeoBasket pic.twitter.com/66g9r0zBiB

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) April 22, 2021

– Srpski trener Dušan Alimpijević produžio je ugovor s Bursom na još tri sezone –  napisao je Miško Ražnatović, menadžer našeg stručnjaka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.