MIŠKO POTVRDIO: Miro Bilan u Strazburu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIŠKO POTVRDIO: Miro Bilan u Strazburu! (FOTO)

Završeno.

Neretko se pred početak sezone, kao moguće pojačanje Crvene zvezde, pominjao bivši reprezentativac Hrvatske Miro Bilan. Za iskusnog centra, posle napuštanja Cedevite, bilo je zainteresovano nekoliko klubova, a među njima bio je srpski i regionalni šampion.

Zvezdin košarkaš ima specijalni recept za pad Barselone

VAŽNA VEST ZA SVE DELIJE: Tiče se sledeće utakmice u Beogradu

Na dolazak Bilana navijači tima sa Malog Kalemegdana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moraće, ipak, da sačekaju neku drugu priliku. Naime, Hrvat je odlučio da nastavi karijeru u Francuskoj, što je potvrdio njegov zastupnik Miodrag Miško Ražnatović.

Miro Bilan is the new player of the French team, SIG Strasbourg! #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) October 19, 2017

ALIMPIJEVIĆ SE POŽALIO: Bez ovog igrača moramo na megdan Barsi (FOTO)

Ražnatović je na svom Tviter profilu objavio da je hrvatski centar potpisao ugovor sa bivšim šampionom Strazburom. Tokom karijere, Miro Bilan igrao je u matičnoj Šibenki, grčkoj Olimpiji iz Patre, Zadar i Cedevitu. Čak šest sezona branio je boje "Multivitamina".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.