MISIMOVIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: U Beogradu mi se SRUŠIO sav svet

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 21:03

MISIMOVIĆ OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: U Beogradu mi se SRUŠIO sav svet

Nije više mogao da čuti.

Želeo je da igra Jugoslaviju (nastupao za mlađe kategorije), ali ovde su ga ocenili kao netalentovanog (nećemo imenovati ko je rekao). Zaigrao je Bosnu i tamo ostvario 84 nastupa za reprezentaciju uz 25 golova. U pitanju je Zvjezdan Misimović.

Voli i Crvenu zvzedu, a nije mu ostvarila želja da zaigra na Marakani. Ipak, kada je došlo vreme da upravo na najvećem srpskom stadionu zablista i to u dresu reprezentacije Bosne svi snovi su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srušeni.

- Najgori trenutak karijere mi je ta utakmica. Imao sam baš veliki motiv da se dokažem. Nekoliko dana ranije smo igrali sa San Marinom i prišao mi je direktor reprezentacije Ahmed Pašalić te rekao da me odmaraju za Srbiju i da neću igrati. Rekao sam ok. U Beogradu sat pre utakmice sastanak, zovu me Pašalić i izbornik Blaž Slišković. Kaže mi Baka: Braco (Hasan Salihamidžić) neće da igra desnog beka, hoće da igra napred, a Bola (Elvir Bolić) ima rođendan pa ti moraš na klupu. U tom trenutku mi se srušio svet. Nisam mogao verovati što se događa -rekao je Misimović u podcastu oPsajd, a BiH je tu utakmicu izgubila 1:0. strelac jedinog i odulučujućeg gola koji je "plave" odveo na Mundijal 2006. je bio Mateja Kežman.

Bio je to samo jedan od pokazatelja kakva je situacija tada bila u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

- Baka je kao trener dobar, donosio je dobre odluke, ali je oko njega bila opasna situacija. Ni s tim Pašalićem ja nisam imao problema, ali čuo sam sve i svašta - dodao je Zvjezdan koji je karijeru završio pre tri godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.