MIŠA JE BIO BOBINA NAJVEĆA LJUBAV: Rodila mu je sina, a onda tragično preminula (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2020, 09:48

MIŠA JE BIO BOBINA NAJVEĆA LJUBAV: Rodila mu je sina, a onda tragično preminula (FOTO)

Živeli su jedno za drugo.

Srpska šampionka u streljaštvu Bobana Momčilović Veličković, koja je preminula u 31. godini života, bila je srećno udata za Miroslava Mišu Momčilovića.

Suprug Miroslav bio je Bobina najveća ljubav i o tome svedoče brojne uspomene na društvenim mrežama.

#happyanniversarymylove ❤️❤️❤️

Објава коју дели Bobana Momcilovic Velickovic (@bobana.velickovic) дана 26. Сеп >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2018. у 10:13 PDT

Sjajna strelkinja je preminula u 31-godini zbog komplikacija koje su usledile nakon porođaja. Bobana je imala eklampsiju. Dobila je izlivkrvi na mozak i do hitnog prebacivanja iz bolnice u Zaječaru do Beograda već je bila u komi.

💕

Објава коју дели Bobana Momcilovic Velickovic (@bobana.velickovic) дана 18. Феб 2017. у 8:01 PST

Bila je u teškom stanju u Kliničkom centru na odeljenju neurologije, lekari su sve pokušali, ali nisu uspeli da je spasu. Na sreću, dečak koga je rodila je dobro o čemu više možete da pročotate OVDE.

Miroslav i Bobina porodica zavijeni su u crno. Miša je dobio sina, ali je izgubio ljubav svog života.

Boba i Miša su bili nerazdvojni. Zajedno zu uživali na putovanjima i nisu skrivali emocije koje osećaju jedno prema drugom. O tome svedoče i brojne fotografije koje su objavljivali na društvenim mrežama. Nema sumnje da ih je spajala ogromna ljubav.

Boba je odustala od učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju, pre nego što su odložene zbog pandemije COVID - 19. Razlog je bila njena trudnoća. Leto je planirala da provede sa bebom i Mišom... Nažalost, sve se srušilo u jednom trenutku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.