MIROTIĆ STIGAO U BEOGRAD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 20:52

MIROTIĆ STIGAO U BEOGRAD!

Da li dolazi da potpiše ugovor?

Jedan od najboljih evropskih košarkaša Nikola Mirotić sleteo je u subotu preveče u Beograd, a mediji spekulišu da je razlog poslovne prirode.

Već nedeljama se zna da španski košarkaš više neće igrati za Barselonu, ali je u toku milionski spor.

Za Mirotićeve usluge zainteresovani su između ostalih Crvena zvezda i Partizan, ali i Olimpijakos i Monako, dok se u trku tokom dana uključio i Panatinaikos.

Mirotić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tokom prošle sezone u Evroligi prosečno beležio 14,1 poena, uz 5,1 skokova po utakmici. U katalonskom klubu je bio od 2019. godine, a prethodno je igrao za Real, Čikago Bulse, Nju Orleans Pelikanse i Milvoki Bakse.

Ostaje nam da vidimo da li je u Beograd stigao da bi potpisao za nekog od večitih!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.