MIROTIĆ ODGOVORIO JASIKEVIČIJUSU: Igrali smo šta je trener tražio

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2022, 09:20

MIROTIĆ ODGOVORIO JASIKEVIČIJUSU: Igrali smo šta je trener tražio

Katalonci ostali praznih šaka.

Bili su favoriti za osvajanje Evrolige i Endesa lige, ali je Barselona ostala bez oba trofeja.

Katalonci su, da neuspeh više peče, oba puta ostali kratkih rukava iz duela sa najvećim rivalom Real Madridom.

Trener Šarunas Jasikevičijus je kritikovao igrače i rekao da nemaju karkater, ali mu najbolji košarkaš Barselone Nikola Mirotić nije ostao dužan.

- Ne slažem se da je problem nedostatak karaktera, mi radimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onako kako nam kaže trener. Razgovaraćemo i daćemo svoje predloge, pa ćemo videti kako dalje. Biti prvi u ligaškom delu sezone ne vredi ništa, najvažniji je period od marta do juna. Nismo fizički delovali najbolje, kao ni na polju samopouzdanja. Nismo bili tim kakav se očekivalo da budemo. Igrači Reala su dominirali u skoku, a mi nismo bili spremni da odgovorimo – konstatovao je Mirotić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.