MIROTIĆ NAKON PRVOG MEČA U BEOGRADU: Prelep osećaj pred Delijama, mnogi mi znači njihov aplauz

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 15:56

MIROTIĆ NAKON PRVOG MEČA U BEOGRADU: Prelep osećaj pred Delijama, mnogi mi znači njihov aplauz

Videćemo kako će biti dočekan kada dođe na gostovanje crno-belima.

Košarkaš Armanija Nikola Mirotić govorio je za medije posle pobede svog tima nad Crvenom zvezdom.

Mirotić je pre početka izlaganja zamolio predstavnike medija da mu se pitanja samo postavaljaju koja imaju veze sa utakmicom, svestan da ljude zanima saga o dolasku u Partizan, ali on o njoj ne želi da priča.

- Pa iskreno nisam baš očekivao da ćemo dobiti sa ovim rezultatom, i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti ubedljiva pobeda za nas. S obzirom da smo došli na ovu utakmicu sa dosta pritiska, nismo počeli utakmicu kako treba, ali smo imali veliku želju da pobedimo i odigrali smo kvalitetan meč posebno drugo poluvreme, prvo poluvreme smo bili malo možda čak i nervozni nismo se baš uklopili kako treba, ali sam baš zadovoljan kako smo odigrali drugo poluvreme i još jedan put predivan je osećaj biti ovde u Beogradu pred publikom Crvene zvezde i srećan se vraćam kući - rekao je Mirotić nakon prvog meča koji je odigrao u Beogradu, od odbijanja Partizana, iako im je obećao da će doći, prema rečima ljudi iz crno-belog kluba.

Dočakan je aplauzima.

- Mnogo mi znači iskreno, da budem iskren nisam od nekih koji očekuje neku ljudsku slavu, ali je uvek lep osećaj kada te neko podrži i kada pokaže tu ljubav i sve to, zahvalan sam na svemu tome i kažem nije lako igrati, posebno protiv Crvene zvezde, emocije, videli ste moje prvo poluvreme to treba da se zaboravi, ali sa drugim poluvremenom kako je ekipa odigrala, ja sam se probudio i zaista jedno divno veče. Želim Crvenoj zvezdi da nastavi da se bori, jer ovo je bio divan trenutak kada je ekipa gubila dvadeset razlike, a publika ih je podržala mislim da je to motiv više da se bore dalje, jer mislim da će proigrati mnogo bolje - kaže Nikola Mirotič.

Da li ste očeklivali ovoliko podršku i zahteve za slikanjem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.