MIROTIĆ KONTAKTIRAO CRVENO-BELE: Spremno 3,5 MILIONA za potpis

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 15:00

MIROTIĆ KONTAKTIRAO CRVENO-BELE: Spremno 3,5 MILIONA za potpis

Sprema se transfer bomba...

Kako stvari stoje, prva želja vicešampiona Evrolige, Olimpijakosa je sačuvati Sašu Vezenkova. Ali ako Bugarin dobije poziv iz Sakramenta teško će atinski crveno-beli moći da pariraju ponudi Kingsa i Vezenkov će verovatno u NBA ligu. Ako se to i desi, u Olimpijakos bi onda mogao – Nikola Mirotić.

Crnogorac sa španskim pasošem do sada se uglavnom dovodio u vezu sa milanskom Olimpijom, Monakom – pominjala se plata od 3.000.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra – pa i Crvenom zvezdom, ali je navodno sada i Olimpijakos u igri i to na zahev samog košarkaša?!

Tako bar tvrdi ugledni Eurohoops navodeći da su baš Mirotićevi zastupnici kontaktirali Olimpijakos jer se pretpostavljalo da bi Pirejci mogli da budu i te kako zainteresovani ako izgube MVP-a Evrolige. Sam Mirotić je navodno i te kako zaintrigiran, jer bi u Atini imao takmičarski tim sa kojim bi mogao i da napadne titulu u Evroligi.

Samo što Olimpijakos prvo mora da sačeka Vezenkova. Ako on i ode pare neće biti problem, jer će prema pisanju grčkih medija na njegovoj plati i obeštećenju koje bi Kingsi morali da plate uštedeli oko 3.500.000 evra. Dovoljno i za Mirotića.

Pod uslovom da se Vezenkov brzo odluči. Jer neće ni Mirotić doveka da čeka. Sakramento ima rod do 15. jula.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska atletičarka Darija Klišina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.