MIROTIĆ JE META PODSMEHA! Nije došao kod Obradovića, sada ga je klub JAVNO PROZVAO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 20:07

MIROTIĆ JE META PODSMEHA! Nije došao kod Obradovića, sada ga je klub JAVNO PROZVAO (VIDEO)

Najveća atrakcija bio je ovog leta u Evropi.

Španski košarkaš Nikola Mirotić novi je košarkaš Olimpije iz Milana, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Nekoliko sati po ovoj objavi oglasio se Monako koji je italijanski klub "prozvao" snimkom na kojem Mirotić nespretno pada nakon driblinga Kembe Vokera, iz duela u NBA ligi.

Tim, koji sa klupe predvodi Saša Obradović, nedavno je angažovao upravo Kembu Vokera, koji je u četiri navrata tokom karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrao na Ol-star utakmici.

"Da li je ovo vaša zvezda?", napisali su na tviteru.

Is this your star signing? @OlimpiaMI1936 😌

🎥 @NBATV https://t.co/9hHX69rPG1 pic.twitter.com/MUbY0t1g9f

— AS Monaco Basket EN 🏀 (@ASMBasket_EN) August 3, 2023

Mirotić je pored Barselone nastupao i za Real Madrid, kao i NBA klubove Čikago Bulse, Nju Orleans Pelikanse i Milvoki Bakse.

Španski košarkaš je tokom prelaznog roka bio povezivan sa Partizanom, ali do saradnje sa crno-belima nije došlo, kao što nije ni do dogovora sa Monakom, koji sa klupe predvodi Saša Obradović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.