MIROSLAV RADULJICA ISKREN: Imao sam težak period! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIROSLAV RADULJICA ISKREN: Imao sam težak period! (FOTO)

Srpski reprezentativac igra u Armaniju.

Armani nije započeo sezonu kako se očekivalo. Skor od četiri pobede i osam poraza nije nešto što može da zadovolji čelnike kluba iz grada mode, pa se od sastava Jasmina Repeše očekuje da u drugom delu sezone u Evroligi bude na znatno višem nivou.

SELFI IZ ZELENE GORE: Haos u svlačionici crno-belih, pogodite ko je u PRVOM PLANU (FOTO)

Slično je i sa partijama srpskog centra Miroslava Raduljice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je na startu sezone prošao kroz krizu, ali se čini da se ponovo vraća u ritam.

- Lično, imao sam težak period, ali na osnovu mojih ranijih iskustava posle aktivnosti u nacionalnom timu, uvek su mi novembar i decembar bili najkomplikovaniji. Sada se osećam bolje, a postepeno i podižem formu - rekao je Raduljica.

.@mraduljica:“I’m getting back on track” https://t.co/xGWh8zvCYr#GameON @EuroLeague #EA7PAO pic.twitter.com/8p6cza3xaK

— Olimpia Milano (@OlimpiaEA7Mi) December 20, 2016

Ekipa Armanija večeras igra protiv Panatinaikosa u okviru 13. kola Evrolige.

CSKA bez Teodosića protiv Makabija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.