MIROLJUBIVO U PRVOM MEČU OSMINE FINALA LE: Remi Sportinga i Atalante

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 23:22

MIROLJUBIVO U PRVOM MEČU OSMINE FINALA LE: Remi Sportinga i Atalante

Revanš na programu sledećeg četvrtka.

Fudbaleri portugalskog Sportinga i italijanske Atalante odigrali su nerešeno 1:1 u prvom meču osmine finala Lige Evrope. Ove dve ekipe igrale su i u grupnoj fazi, a tada je italijanski tim bio u uspešniji pošto je u dva meča ostvario pobedu i remi. Revanš će ova dva tima odigrati narednog četvrtka.

Sporting je poveo u 17. minutu kada je Trinkao proigrao Paulinja, a gosti su odmah krenuli da što pre izjednače i šest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minuta kasnije imali dobru priliuku preko Holma koji je pogodio stativu iz dobre pozicije. Nastavila je Atalanta sa napadima i u 39. minutu stigla do izjendačenja golom Skamake. Svemu je prethodila greška Eduarda Kvarežme koji je odigrao slabu povratnu loptu, to je iskoristio Lukman da pritisne golmana Sportinga koji je loptu ispucao samo do Mirančuka koji je odmah uposlio Skamaku, a ovaj je pogodio za, kako se ispostavilo, konačan rezultat.

U nastavku je Atalanta bila bliže pobedi, čak je i postigla gol pošto je precizan bio Bilal Ture ''makazicama'' u 86. minutu, ali je pogodak poništen zbog nedozvoljene pozicije pa je ostalo 1:1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.