MIRKOVIĆ I MILOJEVIĆ: Nismo ZADOVOLJNI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRKOVIĆ I MILOJEVIĆ: Nismo ZADOVOLJNI! (FOTO)

Treneri večitih rivala žale za pobedom.

Iako prvi put na klupi Partizana nije osetio slast pobede u Superligi Srbije, Zoran Mirković, morao je da bude zadovoljan igrom svog tima koji je više prikazao u 158. Večitom derbiju. Crno-beli su imali više prilika, ali su na kraju morali da se zadovolje bodom (1:1)

DA LI JE LOPTA PREŠLA LINIJU? Trenutak koji je ZAPALIO društvene mreže! (VIDEO)

- Čestitam igračima. Bili su na nivou velike utakmice. Bili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolji, promašili mnogo izglednih prilika. Ostaje žal - istakao je Mirković. - Loše su se stvari pisale i pričale o Partizanu pre ove utakmice. Posle derbija će pričati drugačije i siguran sam da se neće kladiti protiv nas.

Strateg crno-belih se slaže sa konstatacijom da je ovo bila najbolja utakmica od kako je došao u Humsku:

- Ovo utakmica treba da nam bude vodilja. Moramo ovako da igramo u kontinuitetu. Samo tako možemo dalje

Vladan Milojević na drugoj strani nije bio zadovoljan ni igrom u prvih 45 minuta, ali ni konačnim rezultatom:

- Nismo ni postojali u prvom poluvremenu. Specifično je kad počne utakmica, ne znate kako će pojedinci da reaguju. Biće tako i ubuduće. Negde smo znali šta će da bude, ništa nas nije iznenadilo. Sigurno da smo bili jako slabi u prvom poluvremenu. Napravili smo par izmena, žao mi je što nismo napravili još prilika. Nismo zadovoljni bodom. Fudbal je to, idemo dalje - zaključio je trener Crvene zvezde.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.