MILOŠ I MARTIN BEZ ODLIČJA: Srpski veslači četvrti na Svetskom kupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 12:11

MILOŠ I MARTIN BEZ ODLIČJA: Srpski veslači četvrti na Svetskom kupu

Održava se u Lucernu.

Srspki veslači Miloš Vasić i Martin Mačković su kao četvrti završili A finale dvojca na Svetskom kupu u Lucernu. Postigli su vreme 6:31,33.

Pobedilu su Britanci Grifit i Džordž sa 6:24,88 ispred Rumuna Kosmika i Beana 6:25,22 i Švajcaraca Reslija i Guliha 6:27,63.

Jovana Arsić je u B finalu skifa osvojila četvrto mesto, ukupno deseto. Njeno vreme je bilo 7:37,67 za prvoplasiranom Litvankom je zaostala nepunih pet sekundi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jovana je bila u vođstvu prviih 1.000 metara ali je u drugoj polovini staze popustila i završila na četvrtoj poziciji.

U muškom skifu, takođe četvrtu poziciju u B finalu je osvojio Nikolaj Pimenov sa vremenom 7:02,32.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.