MILOJEVIĆEV PRVI POTEZ: Evo koga trofejni trener dovodi na “Marakanu”

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 18:48

MILOJEVIĆEV PRVI POTEZ: Evo koga trofejni trener dovodi na “Marakanu”

Već su sa uspehom sarađivali.

Vladan Milojević će se od petka vratiti na mesto uspeha.

Novi-stari trener Crvene zvezde imaće zadatak da restartuje skupu mašinu koja je u jesenjoj polusezoni na domaćoj sceni više ličila na polovnog juga nego na skupoceni porše za srpske prilike.

Milojević će u drugom trenerskom mandatu na “Marakani”formirati stručni štab po svojim zahtevima, jer će ekipa koju je doveo Barak Bahar napustiti Srbiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Prvi saradnik trofejnog stratega biće Nebojša Milošević, uspešan asistent iz ere Dejana Stankovića, inače Milojevićeva desna ruka i u kiparskom APOEL-u sezoni 2022/2023.

Milošević je napustio Ljutice Bogdana pre Stankovića, po završetku sezone 2021/2022 i vratiće su u Crvenu zvezdu posle godinu i po dana.

Milošević je ostao upamćen kao uspešna zamena za Stankovića u mečevima Lige Evrope sa Gentom i Liberecom u jesen 2020. godine. Tada je zabeležio dve pobede kao glavni trener dok je harizmatični stručnjak sedeo na tribinama zbog kazne koju je zaradio zbog isključenja u duelu sa Hofenhajmom.

Sa Miloševićem na mestu dirigenta Zvezda je bila ubedljiva proitv Libereca (5:1) i sigurna protiv Genta (2:1).

Očekuje se da će u stručnom štabu trenerski zanat i dalje peći Vujadin Savić, kapiten generacije koja je pod komandom Vladana Milojevića izborila plasman u Ligu šampiona iz prvog kruga kvalifikacija, a zatim tokom grupne faze oborila na kolena Liverpul, potonjeg prvaka Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.