MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN: Mnogo dobrih stvari je bilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 19:32

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN: Mnogo dobrih stvari je bilo

Ponosan na svoju ekipu.

Fudbaleri Crvene zvezde savaladali su sa 4:0 Čukarički u trećem kolu plej-ofa nacionalnog prvenstva Srbije, a trener šampiona Miloš Milojević nije krio zadovoljstvo zbog igre svojih pulena.

- U prvom poluvremenu smo igrali bolje, onda su oni krenuli da menjaju, pa i mi, i dok se to iznivelisalo... Ali, sve u svemu, dobra slika. Sada je na terenu bilo mnogo naših igrača koji nisu imali veliku minutažu ove sezone, a raduje što smo protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugog na tabeli dali četiri gola. Raduje što smo mogli i da 45 minuta koristimo usluge Milunovića posle teže povrede, naravno, tu je i povratak Spajića... Mnogo dobrih stvari je bilo - rekao je Milojević.

On se osvrnuo i na pogodak Uroša Spajića u završnici meča.

- Drago mi je zbog njega, to je nagrada za taj rad koji je uložio u teškom periodu kroz koji je prošao usled povrede. Ja verujem da kad pošeteno radite, to se vrati. On je odreagovao kao pravi špic, a ne centralni odbrambeni igrač! Želim da mu to bude podstrek za dalje - zaključio je Milojević.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.