MILOJEVIĆ UPOZORAVA PRED DERBI: Ranjeni lav je najopasniji, nama će biti teže bez navijača

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 14:17

MILOJEVIĆ UPOZORAVA PRED DERBI: Ranjeni lav je najopasniji, nama će biti teže bez navijača

Crveno-beli kao šampioni dolaze u Humsku.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević poziva na oprez pred predstojeći 170. Večeiti deri koji se u sredu od 18:30 časova igra na srtadionu u Humskoj. Strateg crveno-belih je na konfereciji za medije istakao da su njegovi igrači spremni za novi izazov  da imaju motiv iako su već obezbedili titulu.

- Derbi je utakmica koja je svetkovina srpskog fudbala. Možda rezultati ne oslikavaju to na taj način, vidite >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i po vama, nije to to interesovanje. Na nama je da to održimo na nivou koja jeste, da bude najveća utakmica srpskog fudbala. Prilazimo maksimalno ozbiljniji, da uđemo sa tim stavom da dobijemo, uvek smo išli na pobedu i to se neće promeniti ni sada. Respektujemo protivnika, znamo da je ranjeni lav najopasniji, ali cenimo i sebe i mislim da imamo kvaliteta i samopouzdanja da odigramo dobru utakmicu i da iz toga izađe dobar rezultat.

Milojević je upitan koliko će na motivaciju njegovom tima uticati čienjenica da je titula obezbeđena i da u odnosu na večitog rivala Zvezda ima 28 bodova prednosti:

- Neće biti teško motivisati igrače. Treba nam hladna glava da bi to izašlo na dobro, da bismo igrali dobro. Pokazali smo to i u prethodnom derbiju gde smo 35-40 minuta bili dobri. Ljudski mozak funkcioniše tako da pokušavate da uložite minimalno, a dobijete maksimalan učinak. To se oslika i na igrače koji imaju šest titula u nizu. Od nas se očekuje da ih motivišemo, ali jasno je da želimo još više

Derbi u Humskoj biće odigran bez prisustva publike:

 - Derbi bez publike nije derbi. Fudbal se igra zbog navijača, svaka utakmica gde je iole bila fudbalska i igra je bila bolja, svi su se osećali bolje. Nisam neko ko se meša u te stvari, lično ne voli. Voleo bih da ima 20 hiljada njihovih i 20 hiljada naših navijača, svakako mislim da bi ih nadglasali i da će više šteti nama.

Što se tiče kadrovske situacije Milojević ističe da neće računati na samo dva igrača:

-  Za sutra nisu spremni samo Milunović i Veljko Nikolić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.