MILOJEVIĆ U PROBLEMU: Zvezda bez KLJUČNOG tandema na Čairu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 12:25

MILOJEVIĆ U PROBLEMU: Zvezda bez KLJUČNOG tandema na Čairu

Crveno-beli gostuju u Nišu.

Derbi je arhiviran, Zvezda ima razloga da žali za brojnim propuštenim šansama, ali to neće promeniti izgled na tabeli na kojoj Partizan i dalje ima bod prednosti.

Šampionska trka se nastavlja već ove srede, kada je na programu vanredno 25. kolo Superlige Srbije. Partizan dočekuje Napredak iz Kruševca, a Crvena zvezda gostuje Radničkom u Nišu.

Pred duel na Čairu, trener crveno-belih Vladan Milojević ima dosta kadrovskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problema.

Zvezda će sigurno biti bez iskusnog veziste Gelora Kange koji je zaradio suspenziju zbog žutog kartona na utakmici protiv Partizana.

Pored toga, gotovo je izvesno da ni povređeni kapiten Aleksandar Dragović neće biti u sastavu trenera Vladana Milojević za duel sa Nišlijama. Dragović je morao da bude izmenjen na "večitom derbiju" posle pola časa igre zbog povrede ramena i najverovatnije neće biti spreman za duel sa Radničkim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.