MILOJEVIĆ TRLJA RUKE: Stižu dva velika pojačanja za napad na titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 20:48

MILOJEVIĆ TRLJA RUKE: Stižu dva velika pojačanja za napad na titulu

Trofejnom treneru će biti lakše u nastavku sezone.

Crvena zvezda će uskoro biti jača za dva stranca koja su završila obaveze sa svojim reprezentacijama.

Žan-Filip Kraso je bio deo selekcije Obale Slonovače koja je osvojila Kup afričkih nacija, dok je In Bom Hvang izabran u prvi tim Kupa Azije.

Kraso je bio važan šraf reprezentacije Obale Slonovače, s obzirom na to da je igrao na šest od sedam mečeva na Kupu afričkih nacija, a jedan je preskočio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog lakše povrede.

Odigrao je ofanzivac crveno-belih 247 minuta i upisao se u strelce protiv Gvineje Bisao u prvom meču grupne faze. U finalu je zamenio apsolutnog heroja nacije Sebastijana Alea, čiji je pogodak doneo trofej domaćinu u okršaju s Nigerijom (2:1). Kraso je u dosadašnjem delu sezone odigrao 21 utakmicu za Crvenu zvezdu upisao osam golova i četiri asistencije.

 Sa druge strane, Hvangova Južna Koreja nije uspela da se popne na vrh Azije, ali je vezista crveno-belih bio jedan od najboljih fudbalera na takmičenju. Igrao je na svih šest mečeva i upisao 513 minuta uz pogodak i dve asistencije. Protiv Bahreina je pogodio i asistirao, a iskreirao je gol i protiv Jordana (koji ih je zaustavio u polufinalu), ali u grupnoj fazi.

Na osnovu procene specijalizovanog sajta "Sofaskor" Hvang se našao u idealnom timu šampionata sa prosečnom ocenom 7,45. Hvang je u dosadašnjem delu sezone odigrao 18 utakmica, uz dve asistencije i dva pogotka za Zvezdu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.