MILOJEVIĆ SE OGLASIO: Drago mi je što su momci osetili kako je pred punom Marakanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 23:15

MILOJEVIĆ SE OGLASIO: Drago mi je što su momci osetili kako je pred punom "Marakanom"

Spektakl u Beogradu...
Trener Zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan nakon pobede njegovog tima u prijateljskom susretu protiv Zenita u Beogradu (1:0).Jedini gol na meču je postigao Nikola Knežević.
- Videli smo jednu lepu predstavu. Da se zahvalim navijačima na divnom ambijentu i svim ljudima koji su došli. Igrali smo protiv renomiranog protivnika, šampiona Rusije. Mislim da je utakmica dobro prošla - rekao je Milojević.
Šest debitanata je nastupilo ove večeri za Zvezdu.
- Videli ste da smo u timu imali mnogo mladih igrača, Grafičara i OFK Beograda. Moram i njima da se zahvalim na radu i zalaganju protiv jednog ovakvog protivnika. Drago mi je da su ti momci po prvi put osetili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.